Laden...
 
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 1
Titel Plaats
Herstel
Global Management Trainee
Global Management Trainee Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790

TRAINEESHIPS

TRAINEESHIP TECHNICAL ADVISOR

In 2021 organiseert TVH voor de tweede keer het traineeship technical advisor. Een unieke opleiding om technisch adviseur te worden in de technische aankoopafdeling van de firma. Als technisch adviseur help je de technische vragen van onze klanten op te lossen.

WAT?

Vanaf 4oktober dompelen we je twee maanden onder in de wereld van heftrucks en hoogwerkers en delen we al onze technische kennis met jou. Wees gerust, je zit geen twee maanden opgesloten in een leslokaal. We wisselen theorie af met stage zodat je al doende groeit in je job.

VOOR WIE?

Als technisch adviseur zorg je voor een snelle en correcte klantenservice door in de data van TVH op zoek te gaan naar het juiste antwoord.

 • Je hebt GEEN technische kennis, dat leer je bij ons. We verwachten wel dat je veel interesse hebt in techniek en staat te popelen om er meer over te weten.
 • Je bent oplossingsgericht en je haalt voldoening uit het kunnen oplossen van vragen van klanten. Zaken tot in detail uitzoeken is dan ook iets wat je boeit.
 • Je bent graag bezig met het doornemen van informatie en het schrikt je niet af om met verschillende bronnen data te werken.
 • Je hebt sterke pc-skills of je bent bereid deze snel onder de knie te krijgen.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Bij voorkeur ook Frans
 • Je beschikt over een denk- en redeneervermogen op A2 -niveau of bachelorniveau.

Solliciteren kan door onderaan deze pagina te klikken op "Traineeship Technical Advisor".

TRAINEESHIP TECHNICAL BUYER

Grijp nu je kans! Kom werken bij TVH, een sterk groeiend internationaal familiebedrijf. Na drie succesvolle edities, organiseert TVH ook in 2021 het Traineeship Technical Buyer. Een unieke opleiding voor een job als technisch aankoper. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

WAT?

Vanaf 4oktober dompelen we je 2 maanden onder in de wereld van heftrucks en hoogwerkers en delen we al onze technische kennis met jou. Wees gerust, je zit geen 2 maanden opgesloten in een leslokaal. We wisselen theorie af met stage zodat je al doende groeit in je job.

VOOR WIE?

Als technisch aankoper koop je wereldwijd producten aan tegen de beste prijs en zorg je voor een sterke positionering van je product in de markt.

 • Je hebt GEEN Technische kennis, dat leer je bij ons. We verwachten wel dat je veel interesse hebt in techniek en staat te popelen om er meer over te weten.
 • Je bent communicatief sterk. Je haalt dan ook voldoening uit het overtuigen van anderen en houdt ervan om te onderhandelen.
 • Je bent iemand die altijd gaat voor een 'win' en daardoor uitblinkt in commerciële feeling en flair.
 • Je bent een doorzetter, en kiest niet altijd voor de gemakkelijkste weg. Zaken tot in detail uitzoeken is dan ook iets wat je boeit.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels. En bij voorkeur ook Frans.
 • Je beschikt over een denk- en rederneervermogen op bachelorniveau.

Dit is een unieke kans om als technisch aankoper aan de slag te gaan in een internationaal bedrijf met familiaal karakter.

Solliciteren kan door onderaan deze pagina te klikken op "Traineeship Technical Buyer".

HOE ZIET DE OPLEIDING ERUIT?

Ontdek via volgend filmpje hoe het Traineeship voor Technisch Aankoper zal verlopen.

TESTIMONIALS

Bekijk via volgend filmpje de getuigenissen van Dries, Bieke en Rob. Zij volgend met succes onze eerste editie van het traineeship en delen met plezier hun ervaring !