Logistiek

 
Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 8
Titel Plaats
Herstel
Teamleader Warehousing / Goods-In Waregem, BE, 8790
Medewerker Productfiches
Medewerker Productfiches Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Logistiek Medewerker
Logistiek Medewerker Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Teamleader Logistiek
Teamleader Logistiek Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Logistics Engineer
Logistics Engineer Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Medewerker Magazijn - Gullegem
Medewerker Magazijn - Gullegem Gullegem, BE, 8560
Gullegem, BE, 8560
Medewerker Prepack
Medewerker Prepack Waregem, BE, 8790
Waregem, BE, 8790
Transport Dispatcher Antwerpen
Transport Dispatcher Antwerpen Antwerpen, BE, 2030
Antwerpen, BE, 2030

Tom Verbauwhede (28) heeft twee passies: TVH en tuinen. Dankzij het ploegensysteem en de flexibiliteit op vlak van verlof, kan hij beide combineren. Voor of na de werkuren bij TVH vind je Tom als tuinier aan de slag.

Tom’s start bij TVH, 10 jaar geleden, was eigenlijk voorzien als tijdelijke job. “Ik studeerde tuinbouw. Maar als tuinier ben je gebonden aan de seizoenen. Na mijn studie begon ik als interim bij TVH. Die tijdelijke job diende eigenlijk om de winter te overbruggen, maar ik deed het werk graag. Ik kwam in een groep terecht waar een goede sfeer hing en met toffe collega’s die altijd paraat stonden. Geleidelijk aan is de passie voor mijn werk gegroeid. En hoe langer ik hier werk, hoe meer ik bijleer. Ik bloei steeds meer open.”

“Anderen opleiden door mijn kennis door te geven, geeft mij veel voldoening.”

Vastroesten in een functie zit er niet in voor Tom. “Op een bepaald moment begon het ook te kriebelen om al die opgedane kennis te delen met anderen. Ik deed het voorstel aan mijn verantwoordelijken tijdens een evaluatie. Niet veel later mocht ik inderdaad nieuwe collega’s opleiden. En het geeft me echt voldoening om mijn kennis over te brengen. Je krijgt ook kansen om te helpen op andere afdelingen zoals prepack, emballage, warehousing … Zo is de job nog meer gevarieerd en leer je veel mensen kennen. Eens bijpraten kan op een van de TVH-kaffees die het TVH-feestcomité organiseert, ook met collega’s uit andere afdelingen.”