DIGITAL & CUSTOMER EXPERIENCE

Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 6
Titel Plaats
Herstel
Omnichannel Technology Lead
Omnichannel Technology Lead WAREGEM, BE, 8790
WAREGEM, BE, 8790
Business Improvement Manager - CXO WAREGEM, BE, 8790
Global UX/UI Designer
Global UX/UI Designer WAREGEM, BE, 8790
WAREGEM, BE, 8790
Global Digital HR Expert
Global Digital HR Expert WAREGEM, BE, 8790
WAREGEM, BE, 8790
Global Customer Integrations Manager WAREGEM, BE, 8790
Global Voice of the Customer (VoC) Program Expert WAREGEM, BE, 8790

DIGITAL & CUSTOMER EXPERIENCE

Succes gaat over ambitie. Heb jij de spirit en energie om je aan te sluiten bij een gepassioneerd digitaal team? Wil jij een cruciaal onderdeel te worden van hun ambitieuze e-commerce projecten? Perfect, lees vooral verder!

Jij bent degene die we zoeken als je houdt van customer experience, digitale transformatie, e-commerce, datagedreven optimalisatie, en content en performance marketing (SEO, SEA, etc.). Als je een analytische geest, creatieve ideeën en een ‘work hard, play hard’-houding hebt, dan pas je perfect in het team.

What’s in it for you? Je maakt deel uit van een wereldwijd bedrijf dat een ondernemende start-upmentaliteit omarmt. Bereid je voor op tal van digitale B2B-uitdagingen, zoals het bouwen van ultramoderne e-commerce platforms en het beheren van internationale digitale campagnes. Daarnaast biedt TVH tal van personeelsvoordelen en voordelen!
 

TESTIMONIALS

 • STEVEN (DIGITAL MARKETING ADVISOR)

  “Het is mijn ambitie én die van TVH om de concurrentie voor te blijven. Als het gaat om e-commerce, zijn we goed op weg om de digitale koploper te worden in de material handling-industrie.

  Aangezien TVH meer dan 25 verschillende websites heeft, is SEO een cruciaal onderdeel van zijn marketingstrategie. Elke website is anders, wat betekent dat ik problemen of verbeteringen moet identificeren die specifiek zijn voor die website. Dus als digitale marketeer is het alsof je een 'digitale speeltuin' hebt die draait om continue verbetering. Op mijn takenlijst vind je bv. optimaliseren van website-architectuur en organische ranking voor specifieke zoekwoorden.

  Een ander onderdeel van mijn werk dat ik super vind, is leren. Persoonlijke ontwikkeling wordt sterk aangemoedigd bij TVH. We hebben toegang tot LinkedIn Learning en nemen deel aan nationale en internationale digitale marketing conferences. Tot nu toe hebben we conferenties bijgewoond zoals Brighton SEO, Digital Elite Day en Friends of Search. Is dat niet geweldig?”

 • JUSTINE (DIGITAL MARKETING ADVISOR)

  “Als Digital Marketing Advisor heb ik een passie voor online adverteren, zoals SEA. Na het behalen van mijn postgraduaat digitale marketing en communicatie ging ik aan de slag bij TVH. De professionele wereld is nog vrij nieuw voor mij. Gelukkig heb ik de meest ondersteunende collega's. En dan bedoel ik niet alleen ons digitale team. Iedereen bij TVH heeft dezelfde positieve mindset. Ook persoonlijke ontwikkeling wordt hier sterk aangemoedigd. Ik vind het geweldig dat ik vakken als ‘Boeiende lezingen en presentaties’ en ‘Inspirerend schrijven’ mag volgen.”

 • DOMINIQUE (GLOBAL CRM MANAGER)

  “TVH beheert een enorme hoeveelheid data. Ik vind het geweldig dat ik elke dag met zo'n indrukwekkende database aan de slag mag en deze als basis gebruik voor onze beslissingen. Want personalisatie, segmentatie en klantgeluk zijn hier geen loze woorden. TVH is een bedrijf dat investeert in de juiste tools en onze digital-first-strategie ondersteunt.

  TVH zorgt voor zijn mensen. Ik zou het bedrijf omschrijven als een hightech omgeving met een ontspannen en vriendelijke sfeer. Er is een scala aan leuke activiteiten om aan deel te nemen, zoals wekelijkse fitnesslessen en leuke teambuildings. En er zijn ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.”